Dünyaca ünlü şarkıcının Türkçe paylaşımına yorum yağdı

Bir Türk sevgilisi olduğu kamuoyuna yansımadan önce Türkçe öğrenmeye başladığını sosyal medyada duyuran ünlü şarkıcı Halsey’in son Instagram paylaşımı olay oldu.

SEVGİ DOLU PAYLAŞIM

Geçen hafta ameliyat olduktan üç gün sonra Grammy törenine katılmasıyla konuşulan Halsey, şimdi de oğlu ve sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak gündemin ilk sıralarına yerleşti.

SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR

27 yaşındaki şarkıcı, sevgilisi Alev Aydın ile oğlu Ender’in birlikte çekilen bir fotoğrafına Instagram sayfasında yer verdi. Ama Halsey’in Türk hayranlarını heyecanlandıran tek ayrıntı bu fotoğraftaki baba- oğul sevgisi değildi. Şarkıcı bu fotoğrafı Türkçe bir mesaj eşliğinde paylaştı. Alev Aydın ve Ender bebeğin pozunu “Sevgi paylaştıkça artar” mesajı eşliğinde takipçilerinin beğenisine sundu Halsey. Bu duruma da Türk takipçilerinden yorum yağdı. Bir milyonun üzerinde kişiden beğeni alan paylaşıma Halsey’in Türk takipçileri de Türkçe yorumlar yazdı. Bir takipçisi “Çok güzel” derken bir başkası da “Aynen öyle aşkım” diye yanıt verdi. Halsey’in paylaşımına Türkçe yorum yazan bir başka takipçisi de onun mesajına “Sen Türkçe mi yazdın, yerim seni aşkım” diye yorum yaptı. Bu paylaşım Halsey’in bir takipçisinden de “Haklısın ablam” yanıtını aldı. Şarkıcının takipçilerinin ağırlıklı olarak yaptığı yorum ise “Çok güzelsiniz” oldu.

Yorum bırakın

WordPress.com'da Blog Oluşturun.

Yukarı ↑

Altınova Güncel sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın