CHP’lilerce peşkeş çekilen arsayı SABAH görüntüledi! İşte ‘Ballı Bağış’ın arsası

Yalova’da belediyeye bağışlanan ama CHP’lilerce iç edilen arsayı Sabah Gazetesi Muhabiri görüntüledi.

Yolsuzluktan yargılanan CHP’li Yalova eski belediye başkan yardımcısı Halit Güleç’in üzerine geçirilen arsa 908 metrekare. İmara açıldıktan sonra yapılan villalar sayesinde Yalova’nın en değerli bölgesi olan Soğucak’taki arsanın değerinin 1 milyon TL olduğu tahmin ediliyor.

Türkiye’nin gündemine 22 Milyonluk rüşvet iddiasıyla giren ve CHP’li Başkan Vefa Salman ile Başkan yardımcısı Halit Güleç’in de aralarında bulunduğu 19 kişinin yargılanmasıyla devam eden süreçte bir yolsuzluk daha patlak verdi. Geçtiğimiz Mart ayından itibaren AK Partiye geçen Belediyede, CHP dönemine ait usulsüzlük ve yolsuzluklar bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Belediyeye hibe edilen Soğucak mahallesi Karatepe mevkiindeki 908 metrekarelik bir arsanın, önce CHP’li meclis üyesi Burçin Tangürek’in eşi Eylül Tangürek üzerine, daha sonra ise yolsuzluk suçlamasıyla yargılanan dönemin imardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Halit Güleç’in üzerine geçirildiği ortaya çıktı.

KARAYOLUNA 1 KİLOMETRE MESAFEDE

Yalova’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Soğucak’ta, il merkezi ve Bursa karayoluna yakınlığı ile gözde yerleşim alanındaki 908 metrekarelik o arsayı SABAH görüntüledi.

Son yıllarda hızla gelişen bölgenin imara açılmasıyla birlikte Soğucak’ta yeni ve modern villaların inşa edilmiş olması dikkatlerden kaçmazken, söz konusu arsanın değerinin ise yaklaşık 1 Milyon olduğu ifade edildi.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Yorum bırakın

WordPress.com'da Blog Oluşturun.

Yukarı ↑

Altınova Güncel sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın